VLAANDEREN-NEDERLAND 2022

In 1991 vatten 2 Nederlanders, leden van de Brabantse golf, het idee op om een golftornooi tussen de Nederlanders en de Vlamingen te organiseren. De Brabantse Golf bestond toen net vijf jaar en er waren een negentigtal Nederlandse leden, die in de daaropvolgende jaren vrienden en familieleden uitnodigden van zowel het thuisfront als van de omliggende golfcourses. Vanaf de start werd het tornooi gezien als een jaarlijks geschenk, aangeboden door de Nederlandse “gasten” aan de leden van de Golfclub in het gastland.aar

In de daarop volgende jaren kreeg het VLANED tornooi heel wat volgers: Vlaanderen-Engeland, Vlaanderen-Duitsland, Vlaanderen-Wallonie, Vlaanderen- ... . Maar VLANED houdt stand zelfs na een onderbreking van twee jaar omwille van COVID-19. 

De 30ste editie hebben we dus driemaal mogen voorbereiden en we zijn er weer klaar voor. 

Echter de Nederlandse Brabantse golfleden gaan echter alle steun moeten krijgen van alle Nederlanders die in de voorbije jaren een keer hebben deelgenomen aan het Vlaned-tornooi.  Er is daar een potentieel om zelfs twee finales te organiseren en we gaan die dus allemaal aanspreken. Anderzijds trachten we ook Nederlandse spelers te recruteren uit het prille "Golfen bij de Buren" netwerk en verder rekenen we er op dat alle Brabantse golfleden alle hun bekende Nederlandse golfvrienden zullen aanporren om deel te nemen aan dit tornooi. 

 

 

VLAANDEREN NEDERLAND 30ste - 2022 - Wat is er nieuw?

Wat nieuw is vertellen we pas als het klaar is .... Eindelijk terug een avondfeest

Hoofdsponsors