Tekst bovenaan bij inschrijven

Inschrijven kan tot dinsdag 15 juni 2022.  Maximum handicap voor deelname is HCP 36. De eerste afslag is voorzien om 07.00 uur en de laatste rond 14.00 uur. Indien u voor twee personen wenst in te schrijven, gaat u als volgt te werk. U vult de gegevens in voor één persoon en meldt de gegevens voor de tweede persoon per e-mail aan de organisatie.

Indien u inschrijft voor een kwalificatiewedstrijd en mee wenst te strijden in de finale en  een hotel heeft geboekt in de buurt, gelieve dit dan te laten weten aan de organisatie, teneinde uw plaats in de finale te kunnen garanderen.

Leden van de Brabantse Golf spelen in hun clubkleuren (gele polo, donkerblauwe broek/rok). Wij verzoeken onze Vlaamse gasten dit zoveel mogelijk te willen volgen en hopen onze Nederlandse bezoekers in het oranje te mogen begroeten.

De prijsuitreiking is voorzien om 19.00 uur. Iedereen wordt verwacht volgens de dresscode van de Brabantse Golf, opgefrist en in nette kledij, met een toets oranje of geel. Wij danken u voor uw inschrijving en wensen u veel plezier.

Klik je op de buttons 'Boek nu', dan voeg je ze toe aan je winkelmandje.
LET OP, je bent pas definitief ingeschreven als je betaald hebt via de paypal betaalmodule.

Wedstrijdreglement:

 

eerste kwalificatietornooi

Hier kunt u inschrijven voor het eerste kwalificatie tornooi op vrijdag 8 juli 2022. 

 

40,00 €

tweede kwalificatie tornooi zaterdag 9 juli

Hier kunt u inschrijven indien u wil spelen in de tweede kwalificatie wedstrijd op zaterdag 9 juli 2022.

 

50,00 €

/

Avond Feest

Op zaterdag 9 juli avond feest : keuze uit drie voorgerechten en drie hoofdgerechten en één dessert.  Muziek en dansen toegelaten... Inschrijven voor 2 juli 

 

 

 

75,00 €

*

Hotels

Gasten kunnen rechtstreeks boeken bij Van der Valk Mechelen en mits gebruik makende van volgende code MEC-GF3739 krijgen jullie een korting van 10 % op de dag prijs.

In Machelen kunnen jullie boeken bij Parkinn Radisson met een korting en gratis parking door een mail te sturen naar sales.brussels.airport@parkinn.com of door te bellen naar +32 2 302 75 00. Als ze reserveren, dienen ze zeker “Golftournooi Vlaanderen Nederland” te vermelden

 

 

0,00 €

Hoofdsponsors